Vijf toplocaties voor een bedrijfsuitje

Vijf toplocaties voor een bedrijfsuitje

Het bedrijfsuitje is een moment waar veel collega’s naar uitkijken. Je bent even uit de dagelijkse omgeving en krijgt de kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Daarnaast kunnen er allerlei leuke activiteiten worden gedaan. Voor de manager en/of feestcommissie is het dan ook belangrijke taak om een goede locatie te kiezen. Over smaak valt natuurlijk te twisten. Dit artikel geeft je dan ook vijf locaties voor een bedrijfsuitje. Dan kun je de beste voor jullie bedrijf kiezen.

Utrecht

Centraal, je hebt er alles en het is niet te massaal. Utrecht is een populaire plek om te wonen, te werken en een bedrijfsuitje te organiseren. Het voordeel van een grotere stad is dat je een uitje met een vergadering kunt combineren. Of dat je na het uitje met zijn allen de binnenstad gaat verkennen. Het aanbod is groot. Voor een bedrijfsuitje in de regio Utrecht heb je meer dan genoeg keus.

Het Zeeuwse binnenland

Bij Zeeland denkt bijna iedereen altijd aan de kust. Natuurlijk, die is prachtig. Maar het Zeeuwse binnenland mag er ook zijn. Als je de dagelijkse drukte wilt ontvluchten, is het een aanrader om eens in Zeeuws-Vlaanderen of op Noord-Beveland te kijken. Deze twee delen van Zeeland staan bekend om hun uitgestrektheid. Je kunt er heerlijk tot rust komen, bijvoorbeeld door een wandeling te maken. Er zijn veel vergaderlocaties die uitermate geschikt zijn voor een of meerdere teamdagen.

Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een apart stukje Nederland. Dat is niet kwetsend bedoeld, maar juist positief. Zodra je het heuvelachtige landschap bereikt, heb je het gevoel dat je in het buitenland bent. Ideaal om de dagelijkse sleur te vergeten en aan het teamgevoel te werken. In Zuid-Limburg is meer dan genoeg te doen. De grotten van Valkenburg zijn bekend. Of wil je liever een actief uitje? Dan kun je met zijn allen gaan mountainbiken. En vergeet de Limburgse vlaai niet.

Het water

Nederland kent vele wateren. Dat weten rederijen ook, vandaar dat je op vrijwel elk serieus watertje in Nederland een bedrijfsuitje kunt organiseren. Op het water kom je tot rust, kan je lekker bruin worden en is het heerlijk borrelen. Het IJsselmeer is heel geschikt, net als de Biesbosch. Eigenlijk kan het op elke locatie waar een beetje water is.

De Waddeneilanden

Het rustige Zeeland heb je in dit artikel al voorbij zien komen. Ook het hoge noorden is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. De Waddeneilanden zijn een uitje op zich. Je gaat er met de boot naartoe, waarna je op een van de eilanden kunt gaan ontspannen. De Wadden kan je in een dag doen, of er een aantal dagen van maken. Wandelen, zeehonden spotten of lekker op stap gaan, het kan allemaal.